Company overview

Onze 25 jaren ervaring helpen jou om dagelijks
betere beslissingen te nemen

In het zakenleven moeten we allemaal beslissingen nemen, elke dag weer. Beslissingen die we niet alleen baseren op de huidige situatie, maar waarvoor we ook rekening houden met wat er in de toekomst kan veranderen.

U moet daartoe antwoord krijgen op drie specifieke vragen:

  • Hoe goed doet uw bedrijf het vandaag?
  • Waarom is dat zo?
  • Wat moet er veranderen om het nog beter te doen?

Uw buikgevoel alleen volstaat zeker niet om die vragen juist te beantwoorden. U wilt uw beslissingen bij voorkeur baseren op precieze en gefundeerde gegevens.

Die gegevens zoeken, verzamelen en ter beschikking stellen is de core business van LACO. LACO is een ICT-bedrijf met veel expertise in het vinden en exploiteren van alle nodige gegevens binnen uw I.S.-systemen.

We houden ervan de gegevens te zoeken, op te schonen, inzichtelijk te ordenen en ze in een context te plaatsen.

Daardoor worden de gegevens relevant voor u en bent u in staat om beter en sneller beslissingen te nemen.

LACO heeft meer dan 25 jaar ervaring in Business Intelligence en Performance Management en kan daarom worden beschouwd als een echte ‘data expert’.

Een sterke meerwaarde is onze intelligence voor specifieke bedrijfsprocessen en afdelingen. Denk aan bedrijfstakken zoals banking & insurance, farma, life sciences, gezondheidszorg en manufacturing. Het zijn enkele voorbeelden van sectoren waarin we specifieke expertise hebben opgebouwd.

Er zijn twee manieren waarop onze klanten die expertise kunnen aanboren.

Onze klanten kunnen ervoor kiezen om onze competentie in te huren via staffing: specialisten van LACO die ter plaatse bij u werken. Of u kunt LACO de volle verantwoordelijkheid geven voor ‘end-to-end’-projecten. We gaan strikt met timing en budget om. Bovendien kunt u LACO ook inschakelen voor de opleiding van uw personeel. Daardoor bent u er zeker van dat de nieuwe oplossingen efficiënt en succesvol in uw organisatie worden geïmplementeerd.

Bij LACO zijn we met meer dan 140 consultants die staan te popelen om u te helpen bij uw reis naar een betere besluitvorming.