Business intelligence

Slimme beslissingen zijn gebaseerd op kennis en inzicht

Business Analytics, Virtualisation, Risk Management & Compliance,… vandaag zowat de drie belangrijkste prioriteiten van elke CIO. En dat is niet verwonderlijk. Objectief onderzoek toont aan dat bedrijven die op deze competenties inzetten hun omzet, ROI en groeipotentieel aanzienlijk verbeteren. De uitdaging is echter groot om een geschikte gesprekspartner te vinden die in al deze competenties thuis is.

Sinds ons ontstaan in 1987, hebben we zeer doelgericht geïnvesteerd om van Business Intelligence, Performance Management en alle bouwstenen daarrond – zoals datawarehousing, ETL en data management – onze core business te maken. En niet enkel technologisch zijn we in de diepte gegaan, ook onze expertise en ervaring in diverse markten resulteert in een sterk concurrentievoordeel voor onze klanten.

Slimme beslissingen steunen op kennis en inzicht. En dat is net wat LACO je bedrijf of organisatie te bieden heeft. Business Intelligence in al zijn facetten, aangevuld met een grondige kennis van jouw specifieke markt. De ideale aanpak om je doelstellingen te helpen bereiken en zelfs te overtreffen.

Door met LACO te praten ben je al een heel eind op weg.