Testimonials

Een team getalenteerde en gepassioneerde collega's wacht op jou

Ben jij die briljante consultant?

Heb je oor naar wat klanten wensen? Ben je iemand die zich vlot aanpast aan een nieuwe werkomgeving? En heb je de kennis en kunde in huis om iedereen te verbazen met je vindingrijke oplossingen?

Jan:

LACO is voor mij een bedrijf dat op een professionele wijze steeds op zoek gaat naar de best mogelijke oplossing, zowel voor zijn klanten als voor zijn personeel. En LACO doet dat met een persoonlijke aanpak, ik zou durven zeggen als een groep vrienden.

Klop aan bij LACO

Toon ons wat je in je mars hebt. Want als je écht wil, kun je hier carrière maken. Omdat we je steunen en stimuleren, omdat het bij LACO bruist van de ideeën en omdat we je alle kansen geven. Grijp ze met beide handen!

Fabienne:

LACO heeft me door een enorme waaier projecten laten groeien in verscheidene domeinen binnen de ICT-wereld. Hard werken? Ja. Maar het geeft een goed gevoel: ik kan meeschrijven aan succesverhalen van tevreden klanten. Voor mij is een titel niet zo belangrijk, wél de inhoud van de job. Elke uitdaging bij LACO is anders. Het geeft een boost ze tot een goed einde te brengen.

Je staat nooit alleen

LACO is soepel en slagkrachtig. We staan nauw in contact met elkaar en houden de vinger aan de pols. Wil je kennis over Business Intelligence verwerven? Wil je een specifieke technologie onder de knie krijgen? We leiden je op en zorgen voor coaching. Zodat je stevig gewapend aan het werk kunt.

Daniel:

Dankzij LACO werd ik een “Prince2 certified Project Manager”. Jij wil toch ook een prins zijn, niet?

Hier word je nóg beter

Wil je beter kunnen presenteren en sterker overtuigen? Ook zulke persoonlijke vaardigheden leer je bij ons te ontwikkelen. Zodat je in elke situatie succes kan boeken. Ben je pas van school? Volg dan onze intensieve zomeropleidingen voor schoolverlaters. De kans is groot dat je meteen een uitdagende job beet hebt.

Jelle:

Als pas afgestudeerde was ik op zoek naar een bedrijf waar ik mijn talenten kon ontwikkelen en niet als een nummer behandeld zou worden. De keuze voor LACO was snel gemaakt: een bedrijf met een duidelijke visie én een community van getalenteerde en gedreven mensen. Als jonge consultant krijg ik er boeiende uitdagingen die me in staat stellen om mezelf te overstijgen en te bewijzen. Keer op keer!

Er is altijd iets te doen

Kennis delen en netwerken? Dat doe je hier dag na dag. Bij LACO is er altijd iets te doen: kennissessies, presentaties door externe experts, sportieve evenementen of een familiedag. Doe mee en leef mee. Met LACO!