Waarom werken bij LACO

Omdat tevreden werknemers ook goeie werknemers zijn

Als dienstverlenend bedrijf met een zeer klantgerichte focus, is het succes van LACO sterk afhankelijk van onze medewerkers. Daarom zoeken we naar echte high potentials. Mensen die hun competenties koppelen aan waarden zoals integriteit, flexibiliteit en leergierigheid. Mensen die ook geloven in de kracht van samenwerking om schitterende resultaten te behalen.

Mensen kansen geven om te groeien, dat is onze aanpak. Coachen, bijsturen en motiveren, zodat ze hun eigen toekomst binnen LACO kunnen uitbouwen. Dat doen we in de eerste plaats door te luisteren, maar ook door een permanente ondersteuning te bieden in de vorm van opleiding en training. Niet alleen op technologisch vlak, maar ook aan persoonlijke vaardigheden zoals presentatietechnieken en overtuigingskracht wordt gewerkt. Speciaal voor schoolverlaters voorzien we bovendien jaarlijks een intensieve zomeropleiding.

In het leven is er meer dan allen maar werken en dat weten we bij LACO! Daarom zoeken we samen met jou naar een mooi evenwicht tussen werk en privé. Want tevreden werknemers zijn goeie werknemers. Natuurlijk is ook teamspirit belangrijk om je enthousiasme te boosten. Dit stimuleren we door allerlei activiteiten. Bijvoorbeeld kennissessies en presentaties door externe experten. Maar ook meer informele activiteiten zoals sportieve evenementen, een jaarlijkse incentive trip of een familiedag.

Lees zeker even hoe onze mensen het zelf ervaren, en laat je door hun enthousiasme meeslepen en overtuigen.