Over services

Voor elke behoefte en in elke fase kan je op LACO rekenen

De implementatie van een ICT project binnen een onderneming is meestal geen eenvoudige opdracht. Als expert staat LACO je met raad en daad bij, en werkt nauw samen met je interne ICT personeel om optimaal gebruik te maken van de gegevens waarover zij beschikken. Die gegevens worden verzameld, geanalyseerd, geïnterpreteerd en omgevormd tot intelligente data die je bedrijf kan inzetten om écht succes te boeken.

Elk bedrijf heeft andere behoeften, en ook tijdens de verschillende fasen van een project moet er soms naar een ander soort service worden overgeschakeld. Daarbij is het essentieel dat er geen informatie en communicatie verloren gaat.

Door het aanbieden van een totaalpakket aan services kan je voor elke behoefte en in elke fase op LACO rekenen, en hou je bovendien het aantal contactpersonen tot een minimum:

  • Onze gespecialiseerde consultants staan klaar wanneer u (tijdelijk) expertise of mankracht tekort komt om een project tot een goed einde te brengen
  • Vertrouw je liever de opdracht in zijn geheel aan een expert toe? Dan neemt LACO graag het volledige projectmanagement voor haar rekening.
  • LACO biedt ondersteuning
  • En tot slot is er ons uiterst competente Training Institute dat flexibele opleidingsmogelijkheden biedt in diverse toepassingen.